Arubaans leven - Reisverslag uit Sabana Basora, Aruba van Lydia Allemekinders - WaarBenJij.nu Arubaans leven - Reisverslag uit Sabana Basora, Aruba van Lydia Allemekinders - WaarBenJij.nu

Arubaans leven

Door: Lydia

Blijf op de hoogte en volg Lydia

12 April 2016 | Aruba, Sabana Basora

Lieve allemaal,

Bennie is inmiddels een maand en ik ben nu drie maanden op Aruba. We voelen ons elke dag meer thuis op dit eiland en hebben onze draai helemaal gevonden.

We hebben Kim en Margreet op vakantie gehad en een ontzettend gezellige en leuke tijd met hen gehad. Nu we weer met ons tweeën zijn houdt Bennie zich meer bezig met kijken wat hij hier qua werk zou kunnen en willen gaan doen. Het is nog even afwachten tot hij zijn verblijfsvergunning heeft voordat hij hier actief mee aan de slag kan. Maar ondertussen wordt er flink genetwerkt en zit hij niet stil, zo kennen we hem hé! ;)

De afgelopen twee weken hadden we geen auto en hebben we van een stel uit de kerk een quat kunnen huren. Elke ochtend scheuren we daar met veel herrie mee naar het ziekenhuis en trekken we veel bekijks. Het voelt heerlijk vrij om er op te rijden en hoewel mijn haar er niet meer uit ziet als ik een poosje heb gereden is de tropische wind die langs je waait heerlijk. Binnenkort krijgen we een eigen auto, we hebben vorige week namelijk klein Suzukietje gekocht! Die wordt nu nog wat opgeknapt bij de garage.

Het afgelopen weekend hebben we op de quat het Arikok park verkend, dit is een prachtig natuurpark waar je eigenlijk alleen met een flinke jeep of quat (in ieder geval iets met 4x4) in kunt. Er zijn prachtige grotten, met vleermuizen en eeuwenoude tekeningen van de indianen, de eerste bewoners van Aruba. Ook zijn er prachtig ruige stranden vol met drijfhout, slangen, wilde ezels, geiten en vogels en een Natural Pool waar we in hebben gezwommen. Toen we terug naar huis gingen zat de bak van de quat vol met drijfhout, daar wil Bennie mooie dingen van gaan maken.

Ik maak deze blog niet te lang, ik heb namelijk een heel aantal foto’s (met name gemaakt door Kim en Margreet, waarvoor heel veel dank! :) die we jullie willen laten zien. Ze laten veel beter zien hoe we hier leven dan ik met woorden kan beschrijven.

Geniet van een kijkje in ons prachtige Arubaanse leventje!

• 12 April 2016 - 08:45

Margriet:

Oooh wat klinkt dat heerlijk! En hoe is het met de Diabeten en je werkzaamheden?
    Succes en geniet!

Ps. Bij mij doen de foto's van deze keer het niet. En ben vet benieuwd haha

• 12 April 2016 - 09:45

Lineke:

Klink goed. Fijn da het zo goed gaat met jullie Jammer dat ik de foto's niet kan openen. Liefs tante

• 12 April 2016 - 12:48

Lydia Allemekinders:

Zijn ze nu wel te openen?

• 12 April 2016 - 14:33

Rachel En Marcel Smit:

Dankje voor de leuke update,
    We genieten mee. Heel veel groetjes van ons drie

Dikke knuffels

• 13 April 2016 - 09:40

Margriet De Keijzer :

Ja de foto's zijn er! Super!

• 13 April 2016 - 12:37

Jan & Louise:

Leuk om jullie bericht te lezen. Natural Pool, daar hebben wij ook herinneringen aan. Schitterende plek en heerlijk water om in te duiken en zwemmen. We zijn een beetje jaloers op jullie. Een beetje maar hoor.